Limburgia deuren bij Niveau Deuren Groep

Limburgia deuren

Wanneer u als aannemer op zoek bent naar geluidswerende- of brandwerende deuren voor in de utiliteitsbouw, dan komt u al snel uit bij de deuren van Limburgia. Zo staan de HPL deuren bekend als onderhoudsvriendelijke deuren met grote kras- en slijtvastheid. De kracht van deze Nederlandse producent ligt bij het maken van een grote diversiteit aan hoogwaardige geluidswerende- en brandwerende deuren.

Niveau Deuren Groep is een ervaren deurleverancier, die u alle deuren van Limburgia kan leveren. Wilt u meer informatie over de deuren van Limburgia, of wenst u een bepaald type deur voor uw project? Neem dan contact met ons op. Ons team van betrokken medewerkers staat voor u klaar. We vertellen u graag meer over onze werkwijze. Daarom is Niveau Deuren Groep uw betrouwbare partner voor de levering van de kwaliteitsdeuren van Limburgia.

Meer weten over ons assortiment Limburgia deuren?    Neem contact met ons op


Topkwaliteit deuren voor alle doeleinden

Alle type utiliteitsdeuren van Limburgia zijn via Niveau Deuren Groep te bestellen. Neem contact op met onze professionals en vraag naar de mogelijkheden omtrent de Limburgia deuren. Ons assortiment Limburgia deuren bestaat uit:

✓   Brandwerende deuren
✓   Geluidswerende deuren
✓   Inpandige voordeuren
✓   Kogelwerende deuren
✓   Stralingwerende deuren
✓   Vochtbestendige deuren
✓   Vulcan deuren

De inbraakwerende deuren van Limburgia voldoen aan Weerstandsklasse 2 (NEN 5096), waarbij deze deuren toch niet dikker zijn dan gangbare deuren, zodat aanpassingen aan het kozijn niet nodig zijn. Wanneer u op zoek bent naar brandwerende deuren, beschikt Limburgia over de XXL serie. Deze deuren zijn tot 30 of 60 minuten brandwerend, voldoen aan de strenge Europese NEN-EN 1634-1, maar zijn nog steeds niet dikker dan een normale deur van 40 of 54 millimeter. De Vulcan deuren van Limburgia zijn speciaal bedoeld voor omgevingen waar hoge eisen aan hygiëne en duurzaamheid worden gesteld. Door een naadloze afwerking hebben deze deuren een optimale bescherming tegen onder meer beschadiging, vocht en bacteriën.

Binnendeuren voor uiteenlopende utiliteitsdoeleinden

Limburgia deuren voldoen aan de steeds strengere eisen die tegenwoordig aan utiliteitsbinnendeuren worden gesteld, zowel door overheden als door consumenten. Voor utiliteitsbouw, maar ook voor projecten op het gebied van renovatie en nieuwbouw kunt u bij Niveau Deuren Groep terecht voor deuren van Limburgia. Ook de montage van uw Limburgia deuren kan door ons worden verzorgd. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om uw deuren door ons (digitaal) te laten inmeten. Zo worden uw deuren niet alleen geleverd, maar ook vakkundig en efficiënt gemonteerd en afgehangen.

digitaal inmeten deuren

Uw deuren van limburgia bij niveau deuren groep

Niveau Deuren Groep is een betrokken deurleverancier van de alle type deuren van Limburgia. Dankzij ruim twintig jaar ervaring met het leveren van speciale deuren aan bouwbedrijven en aannemers staan wij dichtbij de markt. Dit vertaalt zich in korte lijnen, heldere communicatie, transparante offertes, duidelijke afspraken en een tijdige levering van uw deuren. U mag van ons verwachten dat we altijd een stap verder gaan. Daarnaast zorgt onze jarenlange ervaring ervoor dat we u altijd gedegen advies geven bij uw aanschaf van Limburgia deuren.

Meer weten over ons assortiment Limburgia deuren?    Neem contact met ons op